Indholdsfortegnelse:

Er et stykke tid ét ord?
Er et stykke tid ét ord?
Anonim

Der er regler, men hvem lytter? Awhile er et adverbium, der betyder " for et stykke tid, " mens "mens" er et substantiv, der betyder "en periode." Generelt bør to-ordsformen "et stykke tid" bruges, når man følger en præposition ("jeg vil læse et stykke tid") eller med ordene siden eller tilbage ("for et stykke tid siden/tilbage").

Bliver det et stykke tid eller bliver det et stykke tid?

Det kan ændre et verbum som "bliv", som i "bliv et stykke tid." Men her kommer den svære del: En navneord, der udtrykker et tidselement eller varighed, er et adverbial. Så “Bliv et stykke tid”, som bruger navneordet “mens,” er korrekt.

Hvordan bruger du awhile i en sætning?

Awhile-sætningseksempel

  1. Måske skulle du holde ud et stykke tid, indtil din skulder bliver bedre. …
  2. "Jeg er måske væk et stykke tid, Talia," sagde hun. …
  3. Omsider nåede de en stor skov, og da de var ret trætte, besluttede de at hvile sig et stykke tid og lede efter nødder, før de gik videre.

Er et stykke tid ikke et ord?

Awhile, skrevet som ét ord, er et adverbium, og det betyder "i en periode." Grundlæggende er et stykke tid lig med plus et stykke tid. Da det er et adverbium, bruges et stykke tid ligesom ethvert andet adverbium.

Er det en gang imellem eller i et stykke tid?

Påmindelse: " Every once in a while" er den rigtige form for dette udtryk - ikke "en gang imellem," ikke "en gang imellem. "

Anbefalede: