Indholdsfortegnelse:

Vil nikita mazepin forlade f1?
Vil nikita mazepin forlade f1?
Anonim

På tærsklen til det russiske Grand Prix annoncerede Haas, at Mick Schumacher og Nikita Mazepin ville blive på plads i endnu en sæson, hvilket efterlader kun én plads tilbage på 2022-nettet.

Har Mazepin afsluttet et F1-løb?

Haas-kørerne Mick Schumacher og Nikita Mazepin sluttede Aserbajdsjans Grand Prix i P13 og P14, for holdets – og kørernes – bedste finish i denne sæson.

Er Mazepin nødt til at slutte sig til hæren?

Nikita Mazepin har forklaret, at han vil fortsætte med at køre i F1 efter snak om, at han skulle deltage i den obligatoriske militærtjeneste I Rusland skal mænd i alderen 18 til 27 gøre det 12 måneders militærtjeneste, men Mazepin har forklaret, at det ikke vil have nogen indflydelse på hans F1-karriere.

Er Mazepin rig?

Dmitry Mazepin ejer mineralgødningsfirmaet Uralchem. I 2013 købte han 20% af virksomheden af milliardæren Suleiman Kerimov. Nettoværdien af Dmitry Mazepin, ifølge Forbes er $1,3 milliarder Dmitry Mazepin er interesseret i sport, han er også i bestyrelsen for All Russian Swimming Federation.

Hvad studerer Mazepin?

Mazepin har studeret økonomi og sprog gennem hele sin indledende mastergrad, som han afsluttede sideløbende med sine raceraktiviteter i Formel 3 og Formel 2.

Anbefalede: