Indholdsfortegnelse:

Var v for vendetta om en virus?
Var v for vendetta om en virus?
Anonim

Først og fremmest har den originale grafiske roman fascisterne valgt lovligt og holdt ved magten gennem offentlighedens generelle apati, hvorimod filmen introducerer " St. Mary's virus", et biologisk våben konstrueret og frigivet af Norsefire Party som et middel til hemmeligt at opnå kontrol over deres eget land.

Hvad var V for Vendetta inspireret af?

I filmen opfordrer en mand kendt som V til et oprør mod parlamentet den 5. november, årsdagen for Guy Fawkes' arrestation efter et mislykket mordforsøg på King James I. Filmen var inspireret af en serie tegneserier af samme navn, som blev udgivet i 1980'erne.

Hvorfor er V for Vendetta forbudt?

Anti-totalitarisme-film forsvundet fra store streamingtjenester i Kina. TAIPEI (Taiwan News) - En dystopisk politisk actionfilm siges at være blevet fjernet fra hylderne på Kinas store online videoplatforme på grund af påståede anti-regeringstemaer.

Er V Eveys far?

Hans fortrolige Evey Hammond spekulerer i tegneserien, at V kunne være hendes egen far, som blev arresteret år før som politisk fange; V nægter det dog, og Moore har bekræftet, at V ikke er Eveys far.

Hvorfor barberede V Eveys hoved?

Natalie Portman så frem til at barbere sit hoved helt skaldet til rollen som Evey Hammond under torturscenerne, og udt alte, at hun har ønsket at gøre det i lang tid. Til barberingsscenen havde besætningen og barbermændene kun én opgave til at gøre det.

Anbefalede: