Indholdsfortegnelse:

Hvor er larrabee State Park?
Hvor er larrabee State Park?
Anonim

Larrabee State Park er et offentligt rekreativt område beliggende på Samish Bay på den vestlige side af Chuckanut Mountain, seks miles syd for byen Bellingham, Washington. Den blev oprettet i 1915 som Washingtons første statspark.

Har du brug for Discover Pass til Larrabee State Park?

Larrabee er en 2.748 hektar stor campingpark, der har 8.100 fod s altvandskysten ved Samish Bay. Automatiseret betalingsstation: Denne park er udstyret med en automatisk betalingsstation, så besøgende kan købe et endags- eller årligt Discover Pass.

Kan du svømme Larrabee State Park?

Vandet er norm alt under 50 grader, så for køligt til svømning. 3. Vandretur op til to ferskvandssøer på Chuckanut Mountain ved Larrabee State Park.

Hvor meget koster det at campere i David Crockett State Park?

$5 reservationsgebyret pr. websted kan ikke refunderes. Campingplads nr. 1 har 45 pladser, der hver er udstyret med 30-amp el- og vandtilslutninger. Der er også 10 primitive steder tilgængelige. Disse websteder er kun walk-in med parkering i nærheden.

Hvor starter Chuckanut Drive?

Chuckanut Drive ligger ved kystlinjen lige syd for Bellingham og er Washington State's originale naturskønne sidevej. Vist på kort som WA State Highway 11, ruten begynder ved I-5 afkørsel 231 i Burlington og fortsætter 32 km nordpå til Bellingham. Dette er et yndet og historisk indtog i Whatcom County.

Anbefalede: