Indholdsfortegnelse:

Er unge beskyttet mod selvinkriminering?
Er unge beskyttet mod selvinkriminering?
Anonim

Unge er berettiget til Femth Amendment-beskyttelse mod selvinkriminering i ungdomssager på trods af den ikke-kriminelle karakter af disse sager.

Hvilke rettigheder nægtes unge?

Ungdom har ikke en forfatningsretlig ret til at søge kaution Men mange unge bliver løsladt til deres forældre eller værger, inden de bliver stillet for en ungdomsdomstol. Retten til rådgivning. I 1967 afgjorde den amerikanske højesteret (i en sag kaldet In re Gault), at mindreårige har ret til en advokat i ungdomssager.

Hvordan beskyttes unge?

The Juvenile Justice Act, 1986, blev vedtaget for at sørge for pleje, beskyttelse, behandling, udvikling og rehabilitering af forsømte og kriminelle unge og for at afgøre visse sager i forbindelse med bortskaffelse af kriminelle unge.

Hvilke tre rettigheder har voksne i retssager, som unge ikke har?

De har også ret til at underrette om deres kriminelle handlinger før retsmødet, retten til forhåndsfrigivelse, hvis deres kriminelle handlinger ikke er voldelige, og retten til en advokat, herunder en gratis offentlig forsvarer, hvis de ikke har råd til en alene.

Har unge børn ret til retfærdig behandling?

I Gault fastslog den amerikanske højesteret, at forfatningen kræver, at unge, der er anklaget for ungdomskriminalitet domstolen, har mange af de samme retfærdig rettergang garanteret for voksne, der er anklaget for forbrydelser, herunder retten til en advokat og retten til at konfrontere vidner mod dem.

Anbefalede: