Indholdsfortegnelse:

Hvem er vildkatten?
Hvem er vildkatten?
Anonim

Willie Wildcat er den officielle maskot for Kansas State University Wildcats.

Hvorfor er Northwesterns maskot en vildkat?

Traditionen med Willie the Wildcat blev etableret i 1924, da Wallace Abbey fra Chicago Tribune skrev: "The Northwestern-holdet kæmpede som vilde katte i går…" Navnet udtrykte således kampene ånden hos holdet, at navnet "Wildcats" officielt blev vedtaget som universitetets atletiske kaldenavn.

Hvilken skole hepper Willie på?

Willie, en studerende pyntet i et overdimensioneret Wildcat-hoved, er Kansas State nr. 1 fan. Willie Wildcats udvælges årligt af et panel udpeget af cheerleading-træneren. Maskoten er en central del af atletiske konkurrencer, men deltager også i funktioner rundt om i staten som ambassadør.

Hvad var kaldenavnet for Kansas?

Staten Kansas har været kendt under en række forskellige kaldenavne, mest populær er Solsikkestaten Den indfødte vilde solsikke vokser rundt i staten og blev udnævnt til den officielle blomst i 1903. Jayhawker er et almindeligt kaldenavn, men historikere er uenige om dets oprindelse.

Hvilken farve er K-State?

Royal purple, navnet på K-States officielle lilla nuance, er repræsenteret over alt på campus. På grund af universitetsslipset er det en farve nogle vokser op med, så det betyder meget mere end. Brugen af kongelig lilla har båret tradition og minder med sig her, og adskiller K-Staten fra resten.

Anbefalede: