Indholdsfortegnelse:

Kan du fortælle, hvem der ikke fulgte dig på facebook?
Kan du fortælle, hvem der ikke fulgte dig på facebook?
Anonim

“For at se dine nuværende følgere, gå til fanen “Mere” placeret på din profilside, og klik på 'Følgere',” sagde Vaughan. "Hvis nogen, der stadig er på din 'Venne'-liste, mangler, betyder det, at de ikke har fulgt dig. "

Kan du se, hvem du ikke fulgte med på Facebook?

Trin 1: Tryk på de tre vandrette linjer i nederste højre hjørne af skærmen. Trin 2: Tryk på "Indstillinger". Trin 3: Tryk på "Nyhedsfeed-præferencer." Trin 4: Tryk på " Opret forbindelse igen med personer, du ikke fulgte." Dette bringer dig til en liste over alle venner, sider og grupper, som du i øjeblikket har indstillet til "unfollowed ".

Hvordan fortæller du, hvem der ikke fulgte dig?

Instagram fortæller, ligesom de fleste apps til sociale medier, dig ikke detaljer om, hvem der har stoppet med at følge dig. Du kan installere en gratis app som FollowMeter på din iPhone eller Android for automatisk at finde ud af, hvem der følger dig og stopper med at følge dig.

Hvad sker der, når du ikke følger nogen på Facebook?

At holde op med at følge en person på Facebook er stort set det samme. Når du ikke følger en person, du vil ikke se deres opslag mere … Hvis personen tilfældigvis spørger, om du har set et bestemt opslag, kan du enten give Facebooks algoritmer skylden eller sige, at du har ikke kigget nærmere på Facebook på det seneste.

Hvordan kan du se, hvem dine følgere er på Facebook?

I profilmenuen skal du klikke på Venner. Klik på rullemenuen Mere til højre i menuen Venner. Fra rullelisten vælg følgere for at se alle dine Facebook-følgere.

Anbefalede: