Indholdsfortegnelse:

Hvad er ikke-terapeutisk forskning?
Hvad er ikke-terapeutisk forskning?
Anonim

Ikketerapeutisk forskning betyder menneskelig forskning, hvor der ikke er nogen rimelig forventning om direkte fordel for den fysiske eller mentale tilstand hos det menneskelige individ.

Hvad menes med ikke-terapeutisk forskning?

Ikke-terapeutisk forskning er defineret som forskning, der ikke har "direkte fordele for deltagerne, men [som] kan have fremtidige fordele for andre" [20].

Hvad mener vi med ikke-terapeutisk?

: ikke relateret til, være eller yde terapi: ikke terapeutisk … soci alt pres, der tilskynder til ikke-terapeutisk brug af stoffer i sport …- Andrew A.

Hvad er en ikke-terapeutisk gruppe?

ikke-terapeutisk forskning. Medicinsk forskning, hvor testpersonerne ikke nødvendigvis lider af en sygdom eller den særlige sygdom, som undersøgelsen forsker i, og derfor modtager forsøgspersonerne ikke en direkte medicinsk fordel ved at deltage i undersøgelsen.

Hvad er ikke-terapeutisk eksperimentering?

Menneskelige eksperimenter, der ikke er beregnet til at gavne de forsøgspersoner, som det udføres på. … Fase I lægemiddelundersøgelser (KLINISKE FORSØG, FASE I SOM EMNE) og forskning, der involverer raske frivillige, er eksempler på ikke-terapeutiske menneskelige eksperimenter.

Anbefalede: