Indholdsfortegnelse:

Er malamar et godt sværd?
Er malamar et godt sværd?
Anonim

Malamar har en meget mærkelig psykisk/mørk-type. … Med en så kraftfuld typekombination burde Malamar være meget stærkere, end den er. Nogle af de mest nyttige psykiske og mørke træk er norm alt specielle træk, hvor Malamar har en lav basestat på 68.

Er Malamar godt i konkurrencen?

Malamar er en ret sej fyr. Jeg skal være ærlig… den er ikke særlig god. Det vil sandsynligvis ikke vinde dine turneringer eller bringe dig langt på nogen konkurrencestiger, men det er en rigtig sjov Pokemon. … Den har anstændige statistikker, selvom ingen er virkelig fremragende.

Er Malamar noget godt?

Malamar er et godt valg Malamar er den udviklede form for Inkay, og Pokémon'en får sin debut i Pokémon Go's Psychic Spectacular-begivenhed.… Når du bruger Malamar i PvP, har den en maksimal CP på 2.359, et angreb på 151, et forsvar på 142 og en udholdenhed på 162. Den kan klare sig godt i både Great og Ultra League.

Er Malamar en dårlig Pokemon?

Personlighed og egenskaber. I modsætning til de fleste Pokémon er Malamar en grusom og ond Pokémon med en mystisk og mørk fortid.

Hvad er den stærkeste sværd-Pokemon?

Dragapult er i øjeblikket den mest kraftfulde i Pokedex, hvilket gør det svært ikke at anbefale den bedste Pokemon i Pokemon Sword and Shield. Den kan prale af 142 hastighedsstatistik og 120 angrebsstatistik, som kombineret med er movepool gør den til en utrolig kraft.

Anbefalede: