Indholdsfortegnelse:

Hvad er mickey guyton nettoværdi?
Hvad er mickey guyton nettoværdi?
Anonim

Selvom Guyton har eksisteret i et stykke tid, er hun blevet sat i rampelyset i løbet af de sidste par år med efterfølgende Grammy-nominering og optræden, der har gjort hende til et kendt navn. Hendes nettoværdi anslås til at være ca. $1M, som rapporteret af Gossip Gist.

Hvor bor Mickey Guyton?

Guyton i 2016. Arlington, Texas, U. S.

Fik Mickey Guyton en baby?

Countrymusikstjernen Mickey Guyton har budt velkommen til sit første barn med sin mand Grant Savoy - en dreng, som parret har navngivet Grayson "Black Like Me"-sangeren, 37, delte en billede af lille Grayson hviler ved siden af en sød hæklet bamse på hospitalet mandag på Instagram.

Hvad laver Mickey Guytons mand?

Hvem er Mickey Guytons mand, Grant Savoy? Mickey Guytons ægtefælle Grant Savoy blev født i 1983 i Kauai, Hawaii, men opvokset i Los Angeles, Californien. … Han er et af de stiftende medlemmer af Solouki; et LA-baseret advokatfirma fokuseret på ansættelsesovertrædelser i både den private og den offentlige sektor

Er Mickey Guyton sort?

(Det er vigtigt at bemærke, at Mickey Guyton er den eneste sorte kvindelige kunstner, der er signet til et stort Nashville-label, og på trods af 10 år på Capitol Nashville, har hun endnu ikke været tilbudt muligheden for at indspille et helt album.) … Countrymusik-redlining sikrer, at ikke-hvide kunstnere kæmper for at blive hørt af radiolyttere.

Anbefalede: