Indholdsfortegnelse:

Hvorfor forlod Jason Witten cowboys?
Hvorfor forlod Jason Witten cowboys?
Anonim

Under en videokonference med medierne i mandags forklarede Witten, hvorfor han valgte at skrive under med Jon Gruden og Raiders for 2020-sæsonen, og sagde, at det havde at gøre med Cowboys skifter til et nyt trænerteam. "Ja, jeg mener, der var snak om det," sagde Witten via Raiders Twitter-udsendelse.

Hvorfor forlod Jason Witten Dallas Cowboys?

forlader Witten for at kombinere med Las Vegas-træner Jon Gruden for at udføre lidt af en chokerer "Jeg valgte Raiders, fordi de er en historisk franchise," sagde Witten pr. Raiders.com. "Jeg følte, at det her var et ungt hold, der er sultne, gode fyre. Træner Gruden og hans stab – jeg tror 100 procent på dem.

Hvorfor tog Jason Witten til Raiders?

" Jeg valgte Raiders, fordi de er en historisk franchise," sagde Witten. "Jeg følte, at dette var et ungt hold, der er sultne, gode fyre. … "Denne franchise har en fantastisk historie, og jeg tror, det er et sultent hold med en spændende fremtid. Jeg er bare beæret og ydmyg over at være en del af det. "

Vender Jason Witten tilbage til Cowboys?

Witten vil vende tilbage til Cowboys i marts under en endagskontrakt, så han officielt kan trække sig tilbage med den organisation, han er kendt af. I 2021 tilføjede Witten 13 fangster og to touchdowns til sine karrieretotaler, hvilket førte til alle Cowboys tight-ends i alle tænkelige kategorier. … I 2019 udnævnte Cowboys Wire Witten til nr.

Blev Jason Witten handlet?

Dallas Cowboys grundpille Jason Witten afgår for at slutte sig til Las Vegas Raiders ifølge rapporter. … The Raiders vil være Wittens første hold uden for Dallas, siden han blev draftet i 2003. Han spillede 16 sæsoner med Cowboys og fangede 1.215 afleveringer for 12.977 yards og 72 touchdowns - en score væk fra Dez Bryants franchiserekord.

Anbefalede: