Indholdsfortegnelse:

Vil clearscore påvirke min kreditvurdering?
Vil clearscore påvirke min kreditvurdering?
Anonim

ClearScore -Brug af ClearScore vil aldrig påvirke din kreditscore. Når du registrerer dig hos ClearScore, vil en blød søgning blive registreret på din rapport.

Kan man stole på ClearScore?

Der er intet g alt i at være forsigtig med, hvor du indtaster dine personlige oplysninger online, især når det har med din økonomi at gøre. Men i dette tilfælde kan du roligt vide, at både ClearScore og Noddle er perfekt sikre og velrenommerede kredittjektjenester

Hvorfor er min kreditscore anderledes på Experian og ClearScore?

Dine Experian-, Equifax- og Callcredit-resultater kan være lidt anderledes. Dette skyldes, at ikke alle långivere rapporterer til alle kreditoplysningsbureauer.

Kan ClearScore være forkert?

Tal med os på ClearScore

Din kreditscore tilhører dig, og du har ret til at sikre dig, at den er nøjagtig. Det betyder, at du kan rejse en tvist, hvisdu mener, der er en fejl, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på det. Brug denne onlineformular til at rejse en tvist med os.

Er 497 en god kreditvurdering på ClearScore?

En kreditscore på 721-880 betragtes som fair. En score på 881-960 anses for god. … En kreditscore på 566-603 betragtes som rimelig. En kreditvurdering på 604-627 er god.

Anbefalede: