Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er vederstyggelighed større end hulk?
Hvorfor er vederstyggelighed større end hulk?
Anonim

Blonsky bliver besat af at få mere magt og tvinger Samuel Sterns til at behandle ham med en blodprøve fra Banner og suppleret med Sterns' forskning. Men de to stoffer kombineres i Blonskys krop gør ham til et væsen, der er større og stærkere end Hulken.

Er vederstyggelighed større end Hulk?

Abomination, alias Emil Blonsky, er en af Hulks ældste fjender. … Abomination står højere end Hulk, noget der blev vist i Marvel Cinematic Universe i The Incredible Hulk.

Er vederstyggelighed stærkere end Thanos?

Abomination har et højere basestyrkeniveau end hulken (200 millioner tons, han kan løfte), det samme gør Thanos, selvom hans base starter ved uberegnelig, og han har en kraftsten. Hulken starter ved 100 millioner tons, men på grund af vrede/styrkeforøgelse er hans topstyrkeniveau uendeligt.

Kan vederstyggelighed dræbes?

Abomination dør i hænderne på Red Hulk Abomination stødte til sidst på kant med Red Hulk (faktisk en muteret Thunderbolt Ross) i Rusland, som efter brut alt at have slået Vederstyggeligheden inden for en tomme af sit liv, skød ham efterfølgende og dræbt som gengældelse for hans hånd i Betty Ross' "død ".

Hvem ville vinde Hulk eller Vederstyggelighed?

Når Hulken er i sin normale tilstand, er Abominationen mindst dobbelt så stærk som ham. Men fangsten er, at vederstyggeligheden ikke kan blive stærkere med vrede som hulken, så hvis kampen giver hulken tilstrækkelig tid til at slå op, så vil hulken få en fordel i forhold til vederstyggeligheden.

Anbefalede: