Indholdsfortegnelse:

Er elmotorgenerator elektricitet?
Er elmotorgenerator elektricitet?
Anonim

En elektrisk motor omdanner elektricitet til mekanisk energi, hvilket giver en strømkilde til maskiner. En generator gør det modsatte af dette og omdanner mekanisk energi til elektricitet.

Skaper en motor eller generator elektricitet?

Det er vigtigt at forstå, at en generator faktisk ikke 'skaber' elektrisk energi. I stedet bruger den den mekaniske energi, der tilføres den, til at tvinge bevægelsen af elektriske ladninger, der er til stede i ledningen af dens viklinger, gennem et eksternt elektrisk kredsløb.

Er elmotor og elektrisk generator den samme?

En elektrisk motor er en maskine, der konverterer elektrisk energi til mekanisk energi. En elektrisk generator er en maskine, der omdanner mekanisk energi til elektrisk energi.

Hvad er engelsk for motor?

1: en der giver bevægelse specifikt: primus motor. 2: enhver af forskellige kraftenheder, der udvikler energi eller bibringer bevægelse: såsom. a: en lille kompakt motor. b: forbrændingsmotor især: en benzinmotor. c: en roterende maskine, der omdanner elektrisk energi til mekanisk energi.

Hvad er det grundlæggende princip for motor?

Den elektriske motor fungerer efter princippet om magnetiske effekter af strøm. Dens princip er, at når en rektangulær spole placeres i et magnetfelt og strøm føres igennem den, roterer spolen som følge af kræfterne, der virker på spolen.

Anbefalede: