Indholdsfortegnelse:

Hvilken gas er freon?
Hvilken gas er freon?
Anonim

Freon er en farveløs gas, der også er kendt som R-22 Dupont varemærkebeskyttet navnet Freon. CFC'er har været brugt i køle- og aerosoldåser i mange år, men i 1974 antog en forsker ved University of California, at CFC'er ødelagde ozonlaget.

Betragtes Freon som en gas?

Freon er en ikke-brændbar gas, der bruges som kølemiddel i klimaanlæg. Denne freon gennemgår en fordampningsproces igen og igen for at hjælpe med at producere kølig luft, der kan cirkuleres gennem dit AC-system.

Er Freon 12 en gas?

Freon 12 er en ikke-brændbar, farveløs gas ved stuetemperatur. Ligesom Freon 114 har den en svag æterlignende lugt ved høje koncentrationer (Budavari et al.

Hvilket er kendt som Freon 12?

Infoboksreferencer. Dichlordifluoromethane (R-12) er en farveløs gas, der sædvanligvis sælges under mærkenavnet Freon-12, og en chlorfluorcarbon-halomethan (CFC), der bruges som kølemiddel og aerosolspraydrivmiddel.

Er R-12 Freon stadig tilgængelig?

International fremstilling af ny R12 ophørte i 1996, men eksisterende R12 kan stadig genvindes og renses. … I bilverdenen var erstatningen for R12 tetrafluorethan, et hydrofluorcarbon (HFC) mærket som R134a.

Anbefalede: